9 juli – Biografier

Börje Karlsson

Börje Karlsson är bosatt i trakterna. Han har sin musikaliska fostran inom frikyrkorörelsen och har varit körledare.
Börje är medlem av Vivacekören i Kristinehamn. Då och då framträder Börje med sång och gitarr på cafékvällar i närområdet. Repertoaren är då på svenska och består av enkel trallvänlig musik som känns igen av många.
 

Sten-Olof Nilsson

Sten-Olof Nilsson växte upp på Lundsberg, är konstnär och teaterman verksam i Göteborgsområdet. Sten-Olof är dessutom legendarisk frontman i popbanden Lucas och Sahara Spark-drivers after Tea som hade sin storhetstid under 1960-talet på Lundsbergs Skola.

Mattias Adell

Mattias Adell började spela poplåtar på gitarr i 10-årsåldern och är fast sedan dess.

Musikalisk och mångsidig är ord som stämmer väl in på Mattias. Han spelade i rockgrupper på Lundsberg, i Uppsala och Stockholm fram till 35-årsåldern och är fortsatt en stor musikentusiast, trubadur, ackompanjatör och körsångare.

Mattias deltog i Sommarmusik på Lundsberg 2019 med ett framträdande på Café Strömstaren och 2021 på avslutningskonserten tillsammans med Arvid Gustavsson.

Filip Adell

Filip Adell, född 1992 är utbildad musikalartist vid Balettakademin i Göteborg. Han har medverkat i produktioner som Halland Love Stories på Hallands Länsteater och Ronja Rövardotter på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.